Modern, uniek en professioneel

Een website van Exodius Webdesign is hét visitekaartje voor je bedrijf.

Waarom een website laten maken.

Binnen 2 weken jouw ideale website online.

Geen enkel serieus bedrijf kan tegenwoordig nog zonder eigen website. Veel klanten zullen elders verder kijken als je geen aanwezigheid op het internet hebt. Ook dient een website als digitaal visitekaartje waarmee potentiële klanten een beeld kunnen schetsen over je bedrijf om vervolgens met jou in zee te gaan. Laat hierom je website maken door Exodius Webdesign.

Een eigen website is ook een enorm sterk communicatiemiddel, jouw bedrijf is dan dag en nacht bereikbaar en toegankelijk. Zo kunnen bezoekers altijd contact opnemen middels een contactformulier. Daarnaast kan je heel efficiënt en gemakkelijk het verkeer op je website meten.

Altijd bereikbaar.

Onze websites worden gemaakt met WordPress. Hierdoor kan je wanneer en waar je maar wilt je website aanpassen of uitbreiden.

N

Goede webteksten.

Exodius Webdesign schrijft teksten die goed worden opgepakt door de zoekmachines. Hierdoor staat jouw website bovenaan in Google.

Klantmagneet.

Een mooie, moderne website met pakkende, veelzeggende teksten zal iedere potentiele klant zijn interesse trekken.

Inzicht op statistieken.

Wij stellen iedere website in met Google Analytics. Hierdoor heb jij inzicht op het aantal bezoekers en het gedrag van de bezoekers.

Responsive ontwerp.

Alle websites ontwikkeld door Exodius Webdesign passen zich aan op elk formaat beeldscherm, ongeacht grootte.

Razensnelle oplevering.

Na ongeveer twee weken staat een concept van de website online. Als je tevreden bent met het resultaat is de website binnen drie weken klaar.

Naast het leveren van de bovenstaande diensten voorzien wij al onze websites van Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt jouw website nog beter gevonden op Google en trek je dus meer potentiële klanten. Lees hier meer over SEO.

Heb je liever een online winkel?

Binnen 2 weken jouw ideale, converterende webshop online.

Onlangs opgeleverd.

Deze bedrijven waren je voor.