Al uw vragen in één duidelijk overzicht

Op deze pagina zijn alle veelgestelde vragen te vinden. Mocht je er toch niet uitkomen? Neem dan contact met ons op.

Hoelang duurt het voordat mijn website af is?

De duur van het maken van een website wordt voor het grootste deel bepaald door de klant en is afhankelijk van een aantal punten, hoe goed de communicatie is met de klant en hoelang wij moeten wachten op content, denk aan teksten en afbeeldingen die ons aangeleverd dienen te worden. Wanneer de klant een deadline stelt zullen we proberen hieraan te voldoen en de website zo snel mogelijk opleveren.

Wat kost een website bij Exodius Webdesign

De prijs van een website ligt aan de wensen van de klant. Hoeveel opties moet de website hebben, is het een webshop of website, hoeveel pagina’s wilt de klant en hoelang het duurt om de wensen te realiseren spelen een grote rol bij het bepalen van de prijs. Dit bespreken we tijdens de kennismaking zodat er geen onverwachte prijzen in rekening worden gebracht.

Wat gebeurt er als ik bij jullie een website wil?

Zodra wij een offerteaanvraag ontvangen, zullen wij contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Hierna sturen we een vragenlijst om je exacte wensen vast te stellen. Zodra we een duidelijk beeld hebben zullen we een schets opsturen met een offerte. Als die beide zijn goedgekeurd gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van de website. Hierna vragen we om jouw feedback, dit is bepalend of de website (vrijblijvend) verbeterd moet worden of niet. Tot slot sturen we een factuur en als deze voldaan is lanceren we jouw gloednieuwe website en voorzien we je met de juiste inloggegevens.

Mijn website is opgeleverd, wat nu?

Zodra jouw website online staat zullen wij regelmatig backups maken van de website, en houden wij uw website up-to-date. Mocht je toch nog toevoegingen of wijzigingen hebben die wij moeten uitvoeren wordt er gewerkt volgens ons uurtarief. Hier sturen wij uiteraard eerst een offerte voor.

Doen jullie aan webhosting?

Wij geven de klant zelf de keus om webhosting aan te schaffen, of het ons te laten regelen. Hierdoor is de website écht eigendom van de klant, en kunnen zaken als emailadressen aanmaken zelf makkelijk en snel geregeld worden. 

Ik heb al een website, kunnen jullie deze bijwerken of uitbreiden?

Dat kan zeker. Echter zullen wij eerst kijken of het verstandig is om de website bij te werken of een compleet nieuwe website te bouwen. Dit kan liggen aan een verouderde techniek of dat het bijwerken meer tijd en geld kost dan een nieuwe website. Dit bespreken we tijdens een kennismakingsgeprek.