Goedendag. Wij zijn Exodius Webdesign.

Hoe het allemaal begon

Na vele jaren samen te hebben gewerkt in de praktijk en op school sloegen wij de handen in één om Exodius Webdesign te beginnen. Hier kregen wij de ruimte om onze passie voor alles wat met ICT te maken heeft, te benutten om ondernemers te helpen met het realiseren van hun ideeën.

Sinds 2015 zijn wij al bezig met het bouwen van professionele websites die hoog blijven scoren in de zoekmachines, en kunnen we met trots zeggen dat tegen een betaalbaar tarief te doen. De websites ontwikkelen wij aan de hand van moderne technieken, in combinatie met eye-catching grafische ontwerpen die aansluiten bij jouw organisatie. Elke website wordt met de benodigde denkwerk bedacht, ontwikkeld, getest en verbeterd. Uiteraard zijn wij tegen het berekenen van verborgen kosten en blijven wij zo transparant mogelijk. .

Een kijkje in team Exodius

Maak kennis met jouw team

Lucas van der Sloot

Lucas van der Sloot

Webdeveloper

Fortuné Blom

Fortuné Blom

Webdeveloper

Onze werkwijze

 1. Strategie
  Hier leggen wij de basis voor jouw nieuwe website. We vragen je als eerste om een vragenlijst in te vullen, zodat wij een beter beeld krijgen van je organisatie. Heb je een oude website die verbeterd dient te worden? Geen probleem, wij zullen de oude website doornemen en je advies geven op de mogelijkheden.
 2. Ontwikkeling & Ontwerp
  De eerste opzet wordt gemaakt met de afgesproken functionaliteiten op basis van de met jou besproken strategie.
 3. Testen
  Na het ontwikkelproces wordt de website als eerst door ons getest. Daarna krijgen jullie de mogelijkheid om de website te testen en kunnen er aanvullingen gedaan worden.
 4. Oplevering
  Hoera! Jouw eigen website is klaar voor gebruik.
 5. What’s next?
  Nu je website klaar is kunnen wij beginnen met het verzamelen van gegevens van de bezoekers, om zo te kunnen peilen waar de website op verbeterd kan worden.
 6. .