Marketing

Til jouw business naar een hoger niveau door een strategie van Exodius.

Waarom jouw marketing door Exodius.

In een mum van tijd meer naamsbekendheid

Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die zich volledig inzetten voor de online marketing. Uw concurrenten zijn daar waarschijnlijk ook deel van. Een goede marketing strategie zorgt voor een groter bereik op het internet.

Ons marketing team biedt u een strategie aan dat bestaat uit een zoekmachine optimalisatie, Google Ads, converterende webteksten, social-media en e-mailmarketing. Deze gaan u gegarandeerd helpen om meer naamsbekendheid te krijgen op het internet.

Winstgevende Facebook advertenties.

Met deze advertenties kan jouw bedrijf perfect inspelen op de interesses van mensen om de online en offline relaties met jouw bedrijf te verbeteren

Winstgevende Instagram advertenties.

Breng jouw bedrijf onder de aandacht met onze unieke hulpmiddelen en aantrekkelijke lay-outs die aanleiding geven tot actie.

>

Bovenaan in Google.

Sta boven je concurrenten door te adverteren op belangrijke trefwoorden om zo in de betaalde resultaten boven in Google te komen

l

Aantrekkelijke webteksten.

Exodius Webdesign schrijft teksten die goed worden opgepakt door de zoekmachines. Hierdoor staat jouw website bovenaan in Google.

Verbetering in conversie.

Na een analyse via onze strategie weet je precies wat er gedaan moet worden om van jouw bezoekers winstgevende leads te maken.

E-mail campagnes.

Maak een keuze tussen handmatige of geautomatiseerde e-mailcampagnes en verstuur deze naar jouw klanten.

De juiste aanpak op Social media

In de huidige tijd kan social media bij een compleet bedrijf niet achter blijven.

Om het meeste te profiteren van marketing via social media is de vereiste kennis nodig. Social media is de ideale manier om in contact te komen met je doelgroep.

Het verhoogt aanzienlijk de naamsbekendheid en biedt daarnaast ook de mogelijkheid tot interactie met potentiële klanten.

Afbeelding advertentie

Een advertentie met een ontworpen afbeelding waarmee u gemakkelijk klanten kunt introduceren en tot actie kunt oproepen.

Video advertentie

Een advertentie met een eye-catching video kan ervoor zorgen dat kijkers uw producten en services beter begrijpen.

Slider advertentie

Met een slider kunt u meerdere producten in één bericht of advertenties voor meerdere producten in één product weergeven.

Collectie advertentie

U kunt meer advertenties voor een product weergeven met verschillende afbeeldingen of foto’s.

Aanvullende diensten die uw bedrijf laten groeien

E-mail Marketing.

Marketing via e-mail is na advertenties op Google, één van de meest effectieve en voordelige manieren om de omzet te verhogen uit je website en klanten. Exodius Webdesign creëert een gepersonaliseerde lay-out voor de nieuwsbrief, zodat je die snel en gemakkelijk kunt versturen.

Remarketing.

Remarketing is een effectieve marketingtool die bezoekers van uw website opnieuw kan aanspreken. Betalen bezoekers van uw website niet voor de gekochte goederen of wilt u weer contact met hen opnemen? Met remarketing kun je jouw aanbieding opnieuw laten zien.

Google Ads.

Met onze Google Ads campagne betaal je per klik voor een hoge positie in de zoekresultaten van Google. Je gaat niks aan Google betalen zolang er niet op je advertentie wordt geklikt, en betaal je slechts een klein bedrag tussen de 0,01 en 2,50 euro wanneer iemand op je advertentie klikt. 

Klaar voor meer bekendheid op het internet?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.